Igår blev vi sugna på pizza och då gick jag tillbaka
till det recept jag använde till min första lchf-pizza!
Den bottnen var god men kanske lite för mjuk, så
nu testade jag att förgrädda bottnen lite och resultatet
blev en riktigt smarrig och god pizza!
Nu har jag ändrat i receptet, kika gärna in här så
hittar du receptet.
Bottnen påminner riktigt mycket om en vanlig pizzabotten.
På den förgräddade bottnen hade jag på tomatsås,
rikligt med riven ost och sedan lite strimlad chalottenlök,
strimlad gul paprika och sist men inte minst en god tacoköttfärs.
Överst lite pizzatopping och vitlökspeppar, båda kryddorna
från "Krydd huset" som har mycket goda kryddor.
Till pizzan serverade jag lite turkisk youghurt.
Så gott att jag nästan åt för mycket:))
Igår hämtade jag också ut ett paket med böcker
som jag beställt från Bokus.
Det här blir oerhört spännande, intressant och
lärorik läsning. Ser fram emot att fördjupa mig
i båda böckerna.
Har själv fått många positiva erfarenheter av att
lämna bort socker och mjöl, mår otroligt mycket bättre
numera, så det ska bli kul att läsa och lära mer.
Ha en fin kväll!
SvaraRaderahttp://vindsromantik.blogspot.se/
Nu måste jag skärpa mej, har ätit som vanligt en tid, och gått upp i vikt och med det kommer tröttheten och värken.
Nu tillbaka till LCHF, den har varit otroligt bra för mej. Nu kommer jag att göra tätare besök hos dej, Tack för alla fina recept.
Kram Maggan
Det är så gott med lchf-pizzabotten! Alla i vår familj älskar sådan pizza! :)
SvaraRaderaSpännande med nya böcker!
Ha en toppen måndag!
kram
//Lana
Jag hittade ett recept på lchf-pizzadeg med philadelphiaost, ägg och grädde....det ska jag prova nästa gång.
SvaraRaderaDet låter jättegott, finns ju så många bra recept att testa:))
RaderaOj oj, det ser otäckt gott ut! Jag ska definitivt testa något av dina pizzarecept i helgen. Äter inte LCHF annars men magen tål inte vanligt bröd så bra. Tack för en stor samling bra recept!
SvaraRaderaHej Sarah! Bara för välmåendet är det bra att lämna bort mjölet, gluten är inte bra för någon:) Jag gillar att det finns så otroligt mycket bra mat trots att man lämnar bort mjölet!
RaderaHa det gott!