söndag 9 juni 2013

Krämig ost- och kasslerpanna (lchf)

Idag blev det en snabb och god kasslerrätt till middag!
Kassler är mycket användbar och kan bli till många
goda måltider i olika skepnader!




KRÄMIG OST-OCH KASSLERPANNA       lchf

4 portioner + 1 matlåda

400 g kassler
1 liten purjolök
1 gul lök
1 burk skivade champinjoner
1/2 gul paprika
smör att fräsa i
200 g creme cheese, vitlök & örter
2 dl riven ost 
2 dl grädde
2 dl creme fraiche
1 - 2 tsk sambal oelek
grovmalen svartpeppar

1. Skär kasslern i tärningar. Strimla lök och paprika.
2. Fräs lök, svamp och paprika i smör i en stor stekpanna.
3. Blanda i kasslern mot slutet och låt fräsa med en stund
4. Blanda ner resten av ingredienserna och värm under 
      omrörning tills osten smält. Dosera sambal oelek efter hur 
      "het" du vill ha grytan.
5. Servera med valfritt tillbehör, blomkålsris, vanligt ris eller potatis
     och en fräsch sallad.




1 kommentar:

  1. Mmm...smaskens!
    Längesen jag lagade något med kassler! Tack för påminnelsen! :)
    Ha en toppen dag!
    kram
    //Lana

    SvaraRadera