Den här goda sillen gjorde jag till förra midsommaren.
I år kommer den också att finnas på midsommarbordet
eftersom den var riktigt god.
Snabb och lätt att förbereda dagen innan man ska servera den.
VITLÖKSSILL
6 portioner
1 förpackning 5-minuters inläggningssill (420 g)
3 vitlöksklyftor
1 liten gul lök
1 dl majonnäs
1 dl gräddfil
3/4 msk svensk senap
1/2 dl finskuren gräslök
1 krm salt
1 krm vitpeppar
1. Skala och finhacka vitlök och lök.
2. Blanda vitlök, lök, majonnäs, gräddfil och gräslök.
3. Krydda med salt och vitpeppar.
4. Häll av, skölj och skär sillen i sneda bitar.
Blanda med röran.
5. Lägg i en burk med lock.
Låt stå i kylen 1 dygn före servering.
Mums, den sillen ser jättegod och nyttig ut!
SvaraRadera