Under förra veckan firade vi sonen som fyllde år och
enligt önskemål blev det en smarrig Glasstårta.
Receptet hittar du här.
Dock inga bär som smaksättning den här gången.
För att lyxa till glassen lite extra använde jag följande
fyllning och smaksättning:
Några Geisha-chokladpraliner som delades i mindre bitar.
Nonstop-chokladgodis.
Romerska bågar som delades i mindre bitar.
Mjölkchokladknappar (lösgodis)
Små marshmallows.
Odense mörka chokladknappar.
Silverkulor.
Jag kan lova att det blev en supergod glass,
inte en gnutta blev kvar:))
Den här glassen är bara såååå god! :)
SvaraRaderaHa en toppen söndag!
Kram
//Lana
Jag har köpt osötad kondenserad mjölk men då behövs nog lite sötning .. hur mycket skulle du ta tror du ??
SvaraRaderaDen ser jättegod ut!!
=)
Nu har jag hittat osötad kondenserad mjölk på Willys men jag har inte hunnit göra någon glass på den än, måste testa först innan jag kan svara på hur mycket sötning som behövs! Kanske smakar bra att söta med lite honung också!
Radera