söndag 29 januari 2012

Kesellamousse lchf

Igår på kvällen ville vi ha något gott att njuta av i TV-soffan, 
så efter en djupdykning i kyl och frys blev resultatet en
 god "Kesellamousse"!
Det går att variera med valfria bär och vill man ha
 vanligt socker är det bara att byta ut sukrinet.
Med den mängd sötningsmedel jag använde
 blev det inte särskilt sött men riktigt gott!



KESELLAMOUSSE  lchf

4 - 6 port

3 dl vispgrädde
2 dl kesella
1,5 msk sötrix flor
0,5 tsk vaniljpulver
lite hackad mörk choklad
250 g frysta blåbär eller valfria bär

Vispa grädden med sötningen och vaniljpulver.
Blanda ner kesellan och vispa ihop.
Blanda ner det mesta av chokladhacket och de frysta bären.
Garnera med resterande bär och choklad.
Ställ in i kylen en stund så att bären i moussen tinar lite.

Ät och njut:))



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar