Har precis bakat ännu ett gott lchf-bröd, snabbakat var det dessutom.
Borde passa med många olika pålägg.
KESOBRÖD lchf
1 dl skalat sesamfrö
1/2 dl krossat linfrö
1/2 dl solrosfrö
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
1 burk (250 g) keso
3 ägg
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Blanda alla torra ingredienser i en skål.
3. Blanda i ägg och keso.
4. Bred ut smeten på bakpappersklädd plåt.
Nästan hela plåten ska täckas så bred ut ganska tunt.
5. Grädda i 225 grader i 15 minuter.
6. Låt svalna och skär i rutor.
Detta bröd fick förgylla min lördagsfrukost, det var gott! Håller med om att det var snabbakat!
SvaraRaderaJa, både gott och snabbt, så jag kommer definitivt att göra brödet många gånger:)
RaderaDessa så väldigt goda ut. Borde vara super med en skiva lagrad ost.
SvaraRaderaHa en underbar dag/ Jimmie
Hur förvarar men brödet och hur lång hållbarhet har den ? Tacksam för svar
SvaraRaderaHej! Eftersom det är mycket ägg och keso i brödet så har det inte så lång hållbarhet. Någon dag i kylen går säkert bra men jag fryser alltid in brödet i portionsbitar för att vara på säkra sidan. Det tinar snabbt när man behöver en bit! Så gör jag med allt lchf-bröd jag bakar som innehåller ägg, keso, creme fraiche osv!
RaderaTack ,gjorde den i dag och det var supergott
Radera